Иван Кацаров от пловдивския квартал Кючук Париж“, който бе в

...
 Иван Кацаров от пловдивския квартал Кючук Париж“, който бе в
Коментари Харесай

„GLAS с Тина Ивайлова“: Появи се издирваният Иван Кацаров от Пловдив

 

Иван Кацаров от пловдивския квартал „ Кючук Париж “, който бе в неопределеност близо половин година, е открит. За негово търсене ви разказахме в поредицата следствия „ GLAS с Тина Ивайлова “ предходната седмица.

Мъжът неотдавна бе разгласен за търсене от полицията по сигнал на негови близки и съседи, които се свързаха с екипа ни с молба за помощ. По думите им той е жертва на имотна машинация и с него се е случило нещо неприятно.

Снощи с Тина Ивайлова се свърза жена, която го видя в рейс, пътуващ  по линията Слънчев Бряг – София.

 Свлачище погълна цяло село (ВИДЕО) 1 мин. Свлачище погълна цяло село (ВИДЕО)  На 53 година умря номинираният за „ Оскар “ режисьор Морган Спърлок 3 мин. На 53 година умря номинираният за „ Оскар “ режисьор Морган Спърлок  Времето в събота – слънчево с температури до 28° 2 мин. Времето в събота – слънчево с температури до 28°  Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА) 1 мин. Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА)  Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София 2 мин. Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София  Свлачище погълна цяло село (ВИДЕО) 1 мин. Свлачище погълна цяло село (ВИДЕО)  На 53 година умря номинираният за „ Оскар “ режисьор Морган Спърлок 3 мин. На 53 година умря номинираният за „ Оскар “ режисьор Морган Спърлок  Времето в събота – слънчево с температури до 28° 2 мин. Времето в събота – слънчево с температури до 28°  Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА) 1 мин. Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА)  Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София 2 мин. Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София

Той бе посрещнат на автогарата в Пловдив от публицистиката и негови близки и другари, които го осведомиха, че към този момент няма жилище.

Иван твърди, че не знае нищо за продажбата на трите му наследствени жилището в Пловдив. Категоричен е, че не се подписвал пред нотариус за такава договорка.

Роднини и съседи на липсващ мъж подозират, че е жертва на имотна машинация

Кацаров споделя, че е имал желание да отседне в гарсониерата в кв. „ Кючук Париж “ и няма визия, че тя към този момент има нов притежател.

Преди седмица ви разказахме, че 57-годишният Иван Кацаров е разгласен за търсене по сигнал в полицията от негови близки и съседи. Последно те бяха контактували с него по Коледа предходната година.

Живеел е в апартамент, който сега се ремонтира от нови притежатели, тъй като е продаден. Продадени са и още два нгови апратамента.

Снимка: btvnovinite.bg

Всички знаят, че изчезналият мъж не е желал да продава нито един от парцелите си.

От информация в Агенцията по вписванията разбираме, че трите жилището, които са били благосъстоятелност на Иван, са продадени от него в един и същи ден, евентуално посредством ипотека още през октомври месец предходната година. Продадени са на една и съща компания със седалище в Пловдив. Два от жилищата към този момент са препродадени от тази компания на трети лица и са с нови притежатели.

Според съседите сумата за трите жилището, преведена по новооткрита сметка на Иван Кацаров, е 100 000 лева Тази информация потвърдиха и проверяващите. 

Къде е и  за какво е бил Иван през тези шест месеца и кои са хората, които стоят зад продажбата на парцелите му – очаквайте продължение по тематиката!

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР